ilsatrade: Ürünler sayfamızda güncellemeler devam etmektedir.

 
 
 
 
 
 
 

Jojoba Nedir? Bitkisel Özellikleri Jojoba Yağının Özellikleri Jojoba Yağının Kullanım Alanları Jojoba Yetiştiriciliği  

İTHAL KALİTELİ JOJOBA YAĞI VE ÇEŞİTLERİMİZ


30 yıllık köklü ve tecrübeli bir geçmişe sahip olan, kendi yetiştiriciliğini yaptığı jojoba bitkilerinin hasadından elde ettiği tohumları yağ  üretim tesislerinde en son teknolojiyle üreten ve rafine eden kaliteli kozmetik sanayinin üretimine sunan firmanın ürünlerini ithal etmekteyiz.

Müşteri memnuniyetini sağlama ve kaliteyi en uygun fiyata buluşturma temel ilkemizle yurtiçi kozmetik sektörüne jojoba yağları ürünlerimizi sunmaktayız.

Temel olarak ithalatını yaptığımız Jojoba yağ çeşitleri ve özellikleri aşağıdadır.

- Altın Sarısı  Jojoba Yağı : Doğal, rafine edilmemiş jojobanın kendine has kokusunda jojoba yağı.

- Altın Sarısı Deodorize Jojoba Yağı: Kendine has altın sarısı parlak renginin korunarak koku özellikleri giderilmiş, altın sarısı kokusuz jojoba yağıdır.

- Renksiz Deodorize Jojoba Yağı: Rafine edilerek renk ve koku özellikleri giderilmiştir. Renksiz, kokusuz jojoba yağıdır.


- Sertifikalı Organik Altın Sarısı Jojoba Yağı: Uluslar arası Amerikan organik kalite kuruluşunca sertifikalandırılmış, parlak altın sarısı renginde ve jojobanın kendine has aromasında organik jojoba yağı.

- Sertifikalı Organik Renksiz Jojoba Yağı: Uluslar arası Amerikan organik kalite kuruluşunca sertifikalandırılmış, renk ve koku özellikleri giderilmiş, renksiz ve kokusuz organik jojoba yağıdır.


     


 
Copyright 2008 © İlsa Trade - Dış Ticaret & Danışmanlık

E-mail : ilsa@ilsatrade.com
Manisa / TÜRKİYE

Designed by K&D.Sahin

 

Site Meter